Massivedynamic.co
Palkinnot & Juryt
Palkinnot
Lastenelokuvien kilpailu
Lastenelokuvien kilpailun palkinto

Oululaisista koululaisista koostuva lapsituomaristo jakaa Lastenelokuvien kilpailun parhaan elokuvan ohjaajalle Oulun Energian lahjoittaman 3000 euron palkinnon.

 • Text Hover
 • Text Hover
Nuortenelokuvien kilpailu
Global Future -palkinto

Oulun 4H-yhdistys myöntää 1000 euron Global Future -palkinnon Nuortenelokuvien kilpailun parhaalle elokuvalle.

Kotimainen kilpailu
Katso minuun... -palkinto

Kirkon Mediasäätiö myöntää 1500 euron palkinnon kotimaiselle pitkän tai lyhyen elokuvan ohjaajalle. Palkinnolla halutaan tukea kotimaista lasten- ja nuortenelokuvaa sekä kannustaa elokuvantekijöitä kristillisen vastuun ja arvomaailman pohdintaan.

 • Text Hover
 • Text Hover
Paras eurooppalainen lastenelokuva
ECFA-palkinto

Eurooppalaisen lastenelokuvajärjestön ECFA:n (European Children's Film Association) palkinnon lastenelokuvien kilpailun parhaalle eurooppalaiselle elokuvalle myöntää kansainvälinen tuomaristo.

 • Text Hover
ECFA-lyhytelokuvakilpailu
ECFA-lyhytelokuvapalkinto

Eurooppalaisen lastenelokuvajärjestön ECFA:n (European Children's Film Association) palkinnon parhaalle eurooppalaiselle lasten lyhytelokuvalle myöntää kansainvälinen tuomaristo.

 • Text Hover
Parempi maailma –palkinto

Parempi maailma –palkinto myönnetään lasten- ja nuortenelokuvan alalla ansioituneelle henkilölle, järjestölle tai yhteisölle.

Juryt
 • Text Hover
Lastenelokuvien tuomaristo

Lasten tuomaristossa ovat Myllytullin koulu: Milja Hirvonen, Lumi Jänkälä, Inkeri Mäkinen, Martta Pörhö, Iina Salmi, Oulun kansainvälinen koulu: Omar Arifi, Nandhu Saravan, Oulun steinerkoulu: Kalle Hotakainen, Oona Knuutinen, Teuvo Pakkalan koulu: Onni Huikari, Adele Jämsä, Ester Jämsä.

Nuortenelokuvien tuomaristo

Nuorten tuomaristossa ovat Oulun 4H: Adele Kyllönen, Mona Nuopponen, Amanda Roininen, Myllytullin koulu: Kerttu Lampinen, Ida Skiftesvik, Oulun taidekoulu: Miska Niinimäki.

 • Text Hover
 • Text Hover
Kotimaisen kilpailun tuomari
Outi Rousu

Outi on kansainvälisesti palkittu elokuvatuottaja, sisällön kehittäjä, käsikirjoittaja ja kouluttaja, joka tuottaa elokuvia omassa Pystymetsä-tuotantoyhtiössä.

Kansainvälinen tuomaristo
 • Text Hover
Kolbrún Anna Björnsdóttir

Kolbrún on islantilainen näyttelijä ja käsikirjoittaja, joka on työskennellyt useissa teatteri-, elokuva- ja Tv-tuotannoissa. Hän myös opettaa Islannin elokuvakoulussa.

 • Text Hover
Marta Kraus

Marta on toiminut vuodesta 2014 lähtien Krakovassa, Puolassa järjestettävän lasten ja nuorten kansainvälisen elokuvafestivaalin KINOLUBin johtajana.

 • Text Hover
Aleksi Puranen

Aleksi Puranen on oululainen elokuvantekijä. Hänen kädenjälkensä näkyy mm. elokuvissa Hevi reissu, Wheels of Freedom ja Susikoira Roi sekä tulevissa sarjoissa Korvessa kulkevi sekä Kriittinen piste. Hän työskentelee oululaisessa tuotantoyhtiö Whatever-groupissa käsikirjoittajana ja tuottajana ja kehittelee innolla uusia sarjoja ja elokuvia ja ilahtuu suuresti aina, kun elokuvassa on jotain tuoretta.