Massivedynamic.co
Palkinnot & Juryt
Palkinnot
Lastenelokuvien kilpailu
Tähtipoika-palkinto

Oululaisista koululaisista koostuva lapsituomaristo jakaa Lastenelokuvien kilpailun parhaan elokuvan ohjaajalle Oulun Energian lahjoittaman Tähtipoika-palkinnon 2500 euroa.

 • Text Hover
 • Text Hover
Nuortenelokuvien kilpailu
Global Future -palkinto

Oulun 4H-yhdistys myöntää 1000 euron Global Future -palkinnon Nuortenelokuvien kilpailun parhaalle elokuvalle.

Kotimainen kilpailu
Katso minuun... -palkinto

Kirkon Mediasäätiö myöntää 1500 euron palkinnon kotimaiselle pitkälle tai lyhyelle elokuvalle. Palkinnolla halutaan tukea kotimaista lasten- ja nuortenelokuvaa sekä kannustaa elokuvantekijöitä kristillisen vastuun ja arvomaailman pohdintaan.

 • Text Hover
 • Text Hover
Paras eurooppalainen lastenelokuva
ECFA-palkinto

Eurooppalaisen lastenelokuvajärjestön ECFA:n (European Children's Film Association) palkinnon lastenelokuvien kilpailun parhaalle eurooppalaiselle elokuvalle myöntää kansainvälinen tuomaristo.

 • Text Hover
ECFA-lyhytelokuvakilpailu
ECFA-lyhytelokuvapalkinto

Eurooppalaisen lastenelokuvajärjestön ECFA:n (European Children's Film Association) palkinnon parhaalle eurooppalaiselle lasten lyhytelokuvalle myöntää kansainvälinen tuomaristo.

Juryt 2021
 • Text Hover
Lastenelokuvien tuomaristo
Lasten tuomaristo (takarivi vasemmalta alkaen) Olga Nissilä, Jyri Lindfors, Oskari Ohenoja (Oulun normaalikoulu, Koskelan yksikkö), Tiitu Hansen-Haug (Oulun steinerkoulu), Livia Olsbo, Luka Rasinkangas (Myllytullin koulu), Tapio Tenetz (Oulun normaalikoulu, Koskelan yksikkö), Saimi Heinonen (Myllytullin koulu), Tilda-Aliina Leiviskä  ja Unna Pekkarainen (Teuvo Pakkalan koulu). Kuvasta puuttuu Elmeri Lyytikäinen (Oulun steinerkoulu).
(Kuva: Opri Heikkinen)
Nuortenelokuvien tuomaristo
Nuorten tuomaristossa ovat (vas.) Jadina Lohva (Oulun taidekoulu), Emilia Eade (4H) ja Silja Tertsunen (Oulun taidekoulu). (Kuva: Marja Seppänen)
 • Text Hover
 • Text Hover
Kotimaisen kilpailun tuomari
Paula Heino
Heino toimii viestintäpäällikkönä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä. Hän on tehnyt työuransa toimittajana, tieteen popularisoijana sekä kirkon viestinnässä.
Kansainvälinen tuomaristo
 • Text Hover
Alejandra Fritis Zapata on chileläisen lasten- ja nuortenelokuvafestivaalin Ojo de Pescado:n perustaja ja johtaja. Hänellä on kokemusta tuottajana, dokumenttielokuvan tekijänä sekä lasten ja nuorten elokuvakasvatuksen asiantuntijana.
 • Text Hover
Vivian Papageorgiou on ohjaaja, käsikirjoittaja ja tuottaja ja hänellä on pitkäaikainen kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelemisestä sekä opettajana että elokuvatuotannoissa. Tällä hetkellä hän kuvaa ensimmäistä pitkää dokumenttielokuvaansa. 
 • Text Hover
Aino Isojärvi on Oulun yliopiston elokuvatutkimuksen yliopisto-opettaja ja tutkija. Hän on erikoistunut lastenelokuviin ja animaatioon.