Massivedynamic.co
Palkinnot & Juryt
Palkinnot
Lastenelokuvien kilpailu
Lastenelokuvien kilpailun palkinto

Oululaisista koululaisista koostuva lapsituomaristo jakaa Lastenelokuvien kilpailun parhaan elokuvan ohjaajalle Oulun Energian lahjoittaman 2500 euron palkinnon.

 • Text Hover
 • Text Hover
Nuortenelokuvien kilpailu
Global Future -palkinto

Oulun 4H-yhdistys myöntää 1000 euron Global Future -palkinnon Nuortenelokuvien kilpailun parhaalle elokuvalle.

Kotimainen kilpailu
Katso minuun... -palkinto

Kirkon Mediasäätiö myöntää 1500 euron palkinnon kotimaiselle pitkälle tai lyhyelle elokuvalle. Palkinnolla halutaan tukea kotimaista lasten- ja nuortenelokuvaa sekä kannustaa elokuvantekijöitä kristillisen vastuun ja arvomaailman pohdintaan.

 • Text Hover
 • Text Hover
Paras eurooppalainen lastenelokuva
ECFA-palkinto

Eurooppalaisen lastenelokuvajärjestön ECFA:n (European Children's Film Association) palkinnon lastenelokuvien kilpailun parhaalle eurooppalaiselle elokuvalle myöntää kansainvälinen tuomaristo.

 • Text Hover
ECFA-lyhytelokuvakilpailu
ECFA-lyhytelokuvapalkinto

Eurooppalaisen lastenelokuvajärjestön ECFA:n (European Children's Film Association) palkinnon parhaalle eurooppalaiselle lasten lyhytelokuvalle myöntää kansainvälinen tuomaristo.

Juryt
 • Text Hover
Lastenelokuvien tuomaristo
Lasten tuomaristossa ovat Vilma Arola (Hiukkavaaran koulu), Iiris Harju-Autti (Myllytullin koulu), Evelyn Jackson (Kansainvälinen koulu), Mimmi Keskimaa (Myllytullin koulu), Matilda Koskela (Kansainvälinen koulu), Tuure Lappalainen (Teuvo Pakkalan koulu), Aaku Leinonen (Hiukkavaaran koulu), Lotta Nissilä (Teuvo Pakkalan koulu), Armi Niva (Myllytullin koulu), Sara Pahkasalo (Teuvo Pakkalan koulu), Ulja Raitala (Teuvo Pakkalan koulu), Tildaliina Taskinen (Teuvo Pakkalan koulu) ja Saaga Ylitarvas (Myllytullin koulu).
Nuortenelokuvien tuomaristo
Nuorten tuomaristossa ovat Inka Holden (Oulun taidekoulu), Joona Karjalainen (OSAO), Lenni Laine (OSAO) ja Jadina Lohva (Oulun taidekoulu).
 • Text Hover
 • Text Hover
Kotimaisen kilpailun tuomari
Urpu Sarlin
Urpu Sarlin toimii Espoon seurakuntien viestintäpäällikkönä. Hänen työhistoriansa on kirkon yhteisöviestinnässä ja sen journalistisessa mediassa. Sarlin on Kirkon mediasäätiön hallituksen jäsen.
Kansainvälinen tuomaristo
 • Text Hover
Taija Jyrkäs
on Oulussa asuva ja työskentevä visuaalisen ja esittävän taiteen tuottaja ja kuraattori. Hän työskentelee parhaillaan tuottajana Pohjoisessa valokuvakeskuksessa. Hän on myös Kulttuuriyhdistys Kulttuuribingon ja valtakunnallisen Muu ry:n aktiivi. Lisäksi hän toimii Pohjois-Pohjanmaan kulttuurirahaston taidehankintatoimikunnan puheenjohtajana.

Hänen intohimonaan toimii yleisön ja taiteen yhteentuominen.
 • Text Hover
Hanna Reifgerst
opiskeli visuaalista viestintää Bauhausin yliopistossa Weimarissa ja College of Arts & Designissa Barcelonassa. Vuodesta 2007 lähtien Hanna on työskennellyt nuorille suunnatun käsikirjoittamisen ja dramaturgian parissa. Lähes kymmenen vuoden ajan hän on työskennellyt projektipäällikkönä Outstanding Films for Children -rahoitushankkeessa. Hän on myös kuratoinut nuorisoelokuvakilpailun Goldener Spatz Children's Media Festival -festivaalilla Saksassa, ja keväästä 2022 lähtien hän on vastannut Lyypekin pohjoismaisten elokuvapäivien lasten- ja nuortenelokuvien ohjelmistosta.
 • Text Hover
Kristine Simsone
on Riian kansainvälisen elokuvafestivaalin johtava kuraattori. Hän on ollut mukana festivaalilla lähtien sen perustamisesta vuonna 2014. Hän työskentelee pääasiassa festivaalin lasten- ja nuorisoyleisölle suunnattujen aloitteiden parissa, muun muassa kuratoi elokuvaohjelmaa nuorimmille katsojille ja johtaa RIGA IFF Film Clubia - valtakunnallista hanketta elokuva- ja mediakasvatuksen edistämiseksi.