Massivedynamic.co
Koululaisnäytökset
Koulut ja päiväkodit ovat tervetulleita elokuviin!
Meille on edelleen tärkeää, että kaikkien festivaalikokemus on turvallinen, joten lähes kaikki koululais- ja päiväkotinäytökset ovat katsottavissa onlinenäytöksinä. Elokuvateatterisalin tunnelmasta pääsee nauttimaan livenäytöksissä.
Online-näytökset
Elokuvat katsotaan online-näytöksinä ryhmän omassa huoneessa, luokassa, auditoriossa tai muussa sopivassa tilassa. Voitte itse valita päivän ja kellonajan, jolloin katsotte varaamanne elokuvan. Varausvahvistuksen yhteydessä lähetetty katselulinkki on voimassa koko katseluajankohdan ajan 23.5.-4.6.2022. Varausaika alkaa torstaina 19.5. klo 10.00 ja loppuu lauantaina 4.6. klo 14.00.
Jokainen opettaja varaa elokuvan vain omalle luokalleen/ryhmälleen. Katselulinkkejä ei saa jakaa eteenpäin.  
Sekä rahoituksellisista että tekijänoikeudellisista syistä festivaali tarvitsee todenmukaiset katsojaluvut. 
Livenäytökset
Mahdolliset muutokset tai peruutukset tulee ilmoittaa mahdollisimman pian, viimeistään näytöstä edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä puh. 0400 617 491. Jos esityksiin ei ole saavuttu eikä peruutuksesta ole ilmoitettu ajoissa, lähetämme koululle 50 euron suuruisen laskun.
Vierailuohjeet
Jokaisella luokalla on oltava mukanaan aikuinen henkilö, joka vastaa luokasta. Ilman valvojaa tulevia oppilaita ei mahdollisten järjestysongelmien vuoksi oteta katsomoon. Joka luokalta on oltava vähintään yksi aikuinen mukana koko esityksen ajan myös salissa.

Varatkaa elokuvavierailuun enemmän aikaa kuin mitä elokuvan kestoksi on ilmoitettu. Ennen elokuvaa esitetään trailereita tai muuta lyhyttä ohjelmaa. Joissakin näytöksissä on paikalla tekijävieraita tai loppukeskustelun vetäjiä. He voivat kertoa elokuvasta ennen näytöstä ja/tai näytöksen jälkeen, jolloin aikaa on hyvä varata 15–20 min. Elokuvan tekijöiltä on ainutlaatuinen mahdollisuus kysyä elokuvaan liittyviä kysymyksiä!

Puhelimet pidetään koko esityksen aikana suljettuna repussa tai taskussa, sillä niiden käyttö häiritsee muita katsojia. Opettajien toivotaan kiinnittävän erityishuomiota kännykkäkieltoon.

Näytöksissä noudatetaan ajankohtaisia terveysturvallisuussuosituksia.
Selventäkää jo koululla oppilaille seuraavat asiat
  • Mennään paikoilleen vahtimestareiden ohjeiden mukaisesti ja ripeästi.
  • Esityksen aikana salissa ei häiritä eikä jutella keskenään.
  • Kännykät pidetään suljettuna taskussa tai repussa koko esityksen ajan.
  • Teatterisaliin ei saa tuoda mitään syötävää tai juotavaa.
  • Käydään wc:ssä jo koululla ennen esitystä.
  • Jalkoja ei pidetä istuimen selkänojalla.
  • Toivomme hyviä kysymyksiä mahdollisille vierailijoille.
  • Odotamme kaikilta katsojilta hyvää käytöstä. 
Ilmoittautuminen näytökseen
HUOM! Saapukaa paikalle viimeistään 20 minuuttia ennen näytöksen alkua, koska salin täyttäminen vie aikaa!

Koko luokka opettajan/aikuisen valvojan johdolla ilmoittautuu ja kertoo ryhmänsä nimen ja lukumäärän salivahtimestarille 20 min ennen esitystä. Esityksiin saavutaan ajoissa, myöhästymisestä on ilmoitettava mahdollisimman pian puh. 044 527 8648.

Festivaaliaikaan säät voivat olla jo kylmiä, eli pihalla jonottavien ei kannata jättää päällysvaatteitaan busseihin. Näytöksen jälkeen saleista täytyy poistua ripeästi, joten sinne ei voi jäädä pukemaan kenkiä ja päällysvaatteita. Pukeutuminen suoritetaan salin ulkopuolella.