Massivedynamic.co
Uutiset

Festivaali täyttää 40 vuotta!


Ohjelmistossa on juhlavuoden kunniaksi sekä uusia että vanhoja, pitkiä ja lyhyitä elokuvia ympäri maailmaa. Uutuuselokuvissa nähdään seikkailun iloa ja vauhdikkuutta, luontoteemaa sekä nostetaan esille ajankohtaisia asioita eikä kaihdeta vaikeitakaan aiheita. Maailmaa pyritään kuitenkin katsomaan valon ja toivon kautta.

  • Text Hover

Lastenelokuvia Taiteiden yö -tapahtumassa 12.8.


Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali esittää yhdessä International Short Film Festival Oberhausenin kanssa lastenelokuvapaketin Studiossa torstaina 12.8.

Oskari-palkinnot


Julkaistu 20.11.2020 Palkinnot lasten ja nuorten tekemille elokuville jaettiin Lapsen oikeuksien päivänä.

  • Text Hover

Voittajat 2020


Julkaistu 20.11.2020 Tuomaristot ovat tehneet valintansa.

  • Text Hover

Palkintojenjako perjantaina 20.11.

Julkaistu 17.11.2020. Perjantaina kello 12 paljastuvat tämänvuotisten tuomaristojen suosikit.

  • Text Hover

Katso elokuvia kotisohvaltasi ilmaiseksi!

Julkaistu 16.11. Festivaali tarjoaa ohjelmistossaan online-lyhytelokuvia, joita voit katsoa kotona, matkalla tai kavereiden kanssa maksutta koko festivaalin ajan. Pohjolasta on moneksi, Av-arkki: Kenen luonto? ja Oskari-kilpailu viihdyttävät monenikäisiä.

  • Text Hover

Maskottikilpailu

Julkaistu 6.11. Rakas festivaalimaskottimme Vilma etsii itselleen seuraajaa viihdyttämään tulevia festivaalisukupolvia. Osaisitko sinä suunnitella festivaalille uuden maskotin? Osallistu festivaalimaskottikisaan ja voita mieleisesi palkinto!

  • Text Hover

Ainutlaatuista nähtävää online & offline

Julkaistu 16.11.2020. 39. Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali 16.–22.11.2020 tarjoaa ainutlaatuista nähtävää myös tänä poikkeuksellisena vuotena, sekä online että offline!