Massivedynamic.co
Ympäristövastuullisuus ja esteettömyys
Ympäristövastuullisuus
Viestintä

Hyödynnämme digitaalisuutta tiedottamalla festivaalista pääsääntöisesti sähköisesti kotisivuillamme, somekanavillamme sekä erilaisissa tapahtumakalentereissa ja diginäytöillä. Koululaisnäytöksiä ja kutsuvieraita koskeva tiedotus tapahtuu sähköisesti. Festivaalia mainostetaan myös käsiohjelmilla ja julisteilla, joita painetaan vain harkittu määrä.

Liikkuminen ja majoitus

Festivaalin tapahtumapaikkana toimii kulttuurikeskus Valve, joka on helposti saavutettavissa Oulun keskustassa. Kannustamme kaikkia festivaalivieraita saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä, pyörällä tai kävellen! Valveen lähellä on linja-autopysäkki, jolla pysähtyy suurin osa paikallisliikenteen busseista. Myös pyörällä tavoitat Valveen helposti. Kauempaa saapuville kutsuvieraille järjestämme yhteiskuljetuksia rautatie- ja lentoasemalta.  Festivaalihotellin valinnassa suosimme ympäristövastuullisuutta sekä hotellin sijaintia kulttuuritalo Valveen läheisyydessä.

Kierrätys ja materiaalit

Pyrimme minimoimaan jätteen syntymisen ja kierrättämään kaikki jätteet. Vierastapahtumissa käytämme biohajoavia tai kestoastioita. Valvesalin aulassa on festivaalivieraille roskien lajittelupiste. Festivaali käyttää ja kierrättää aiempien vuosien festivaalisomisteita tulevilla festivaaleilla. Ethän ota festivaalin käsiohjelmaa tai muita printtituotteita turhaan ja säilytäthän ottamasi tuotteen koko festivaalin ajan.
Esteettömyys
Valvesaliin, aulan kahvilatilaan ja gallerioihin on esteetön kulku.

Valvesalissa on kolme pyörätuolipaikkaa ensimmäisellä rivillä. Lisää esteettömiä paikkoja järjestettävissä. Pyörätuolipaikkoja varatessa pyydämme olemaan yhteydessä Valveen lippumyymälään.

Valvesalissa on induktiosilmukka.

Elokuvateatteri Studioon on esteetön kulku hissillä.

Elokuvateatteri Studiossa on kaksi pyörätuolipaikkaa eturivin molemmin puolin. Pyörätuolipaikkoja varatessa pyydämme olemaan yhteydessä Valveen lippumyymälään sekä osoitteeseen producer@oufilmcenter.fi.

Käytettävissä on kaksi esteetöntä parkkipaikkaa Ojakadun varrella.

Valveelle on esteetön pääsy Hallituskadun puoleisesta ovesta, automaattiset ovet aukeavat tutkalla.

Neuvontapiste sijaitsee tuloaulassa, pisteen tiskin korkeus on 80 cm, induktiosilmukkaa ei ole.

Lippumyymälä sijaitsee tuloaulassa, lippumyymälän tiskin korkeus on 80 cm, induktiosilmukka.

Hissin koko on 1440 mm x 1100 mm, ei induktiosilmukkaa.

Esteetön WC sijaitsee kellarikerroksessa, ovi on lukittu, avauksen saa neuvontapisteestä.

Valvesalin lämpiön naulakoiden reunimmaisten rivien korkeus on 120 cm.

Lue lisää esteettömyydestä kulttuuritalo Valveella https://www.kulttuurivalve.fi/fi/valve/etusivu/esteettomyys/