Yleinen

Maskottikilpailu

Rakas festivaalimaskottimme Vilma etsii itselleen seuraajaa viihdyttämään tulevia festivaalisukupolvia. Osaisitko sinä suunnitella festivaalille uuden maskotin? 
Osallistu festivaalimaskottikisaan ja voita mieleisesi palkinto! 
Osallistumisohjeet
Suunnittele maskotti vapaalla tyylillä! Kirjoita millainen maskotti on, piirrä maskotin kuva, askartele maskotti erilaisista materiaaleista, kerro videolla visiosi tai tee vaikka kaikkea tätä! Kerro meille jotain suunnittelemastasi hahmosta, esimerkiksi mikä maskotin nimi on, millainen hän on luonteeltaan, minkä näköinen hän on ulkonäöltään ja mistä hän tykkää. Voit halutessasi keksiä maskotille myös taustatarinan. Suunnitelman voi tehdä yksin tai ryhmässä.

Lähetä maskottisuunnitelmasi sähköpostilla osoitteeseen press@oufilmcenter.fi. Liitä mukaan nimesi ja halutessasi nimimerkkisi, ikäsi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. Viimeinen osallistumispäivä on 31.12.2020. 
Sarjat ja palkinnot
Kilpailu on avoin kaikille. Kisassa on kaksi sarjaa: alle 12-vuotiaiden sarja ja 12-vuotiaiden ja sitä vanhempien sarja. Kummankin sarja paras maskottisuunnitelma palkitaan 150 euron lahjakortilla voittajan valitsemaan oululaiseen liikkeeseen tai verkkokauppaan. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittaja julkistetaan festivaalin Facebook-, Instagram- ja kotisivuilla. 
  • Text Hover
Kilpailun säännöt
Kilpailutyön on oltava kilpailijan itse tekemä originaalityö ja hänellä tulee olla työn kaikki oikeudet. Osallistuja voi lähettää kilpailuun useita töitä. 

Oulun kansainvälisellä lasten- ja nuortenelokuvien festivaalilla on oikeus tehdä suunnitelmaan muutoksia. Voittajatyön suunnittelija sitoutuu siirtämään kaikki suunnitelman käyttöoikeudet, sisältäen oikeudet mahdollisiin muutoksiin, yksinoikeudella Oulun kansainväliselle lasten- ja nuortenelokuvien festivaalille kilpailun palkintoa vastaan.   

Tekijänoikeus säilyy tekijällä. Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali pidättää oikeuden päättää, otetaanko voittajasuunnitelmaa viralliseen käyttöön.   

Maskottia tullaan käyttämään mm. (mutta ei rajoittuen) verkkoviestinnässä, mainoksissa, esittelymateriaaleissa ja painotuotteissa. 

Kisan järjestää Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali. 
  • Text Hover