Massivedynamic.co
Lastenelokuvat

TOTEEMI

Huippu-uimariksi tähtäävän nuoren Aman perheellä on salaisuus: he ovat laittomasti maassa ja tekevät kaikkensa säilyttääkseen salaisuuden. Ostokset maksetaan käteisellä eikä henkilötietoja tule luovuttaa kenellekään. Aman isä on teroittanut tytölle alusta asti, ettei poliisille puhuta, vaikka mikä olisi. Ama on kuitenkin taitava koulussa ja unelmoi urasta olympiauimarina: hän on löytänyt paikkansa taustastaan huolimatta.

Eräänä päivänä vesivahinko paljastaa Aman perheen, ja tämän äiti ja veli jäävät kiinni ja uhataan karkottaa. Aman isä taas on kadonnut jäljettömiin, ja Ama lähtee karkuteille. Aman ystävä Thijs auttaa tätä piilottelemaan poliiseilta kätkemällä Aman kotinsa varastoon, mutta hyvä onni ei ole tytön apuna kauaa. Vaiheikkaan pakomatkan ja isän etsimisen lomassa mukaan ilmestyy hämmentävä olento, ja Amalle selviää uusia asioita itsestään ja perheestään. Pystyvätkö Ama ja hänen piikikäs eläinystävänsä pelastamaan Aman ja tämän perheen tulevaisuuden?

Osta lippu Ticketmasterista
Esitys

ECFA-PALKINTO: PARAS EUROOPPALAINEN LASTENELOKUVA
Studio su 19.11. klo 14.00 | 6 €

SUOSITUS: YLI 9-VUOTIAILLE

Alankomaat, Saksa, Luxemburg 2022 | 98 min
Kieli: hollanti | Tekstitys: suomi, englanti

Alkuperäinen nimi: Totem
Ohjaus: Sander Burger
Käsikirjoitus: Bastiaan Tichler, Sander Burger
Animatroniikka: Rob's Prop Shop
Kuvaus: Sal Kroonenberg NSC
Lavastus: Diana van de Vossenberg
Leikkaus: Manuel Rombley NCE
Musiikki: Amaury Laurent Bernier
Osissa: Amani-Jean Philippe, Ole van Hoogdalem, Lies Visschedijk, Emmanuel Ohene Boafo, Céline Camara, Iliass Ojja, Bas Keijzer, Kenneth Herdigein
Tuotanto: Denis Vaslin, Fleur Knopperts | Volya Films, info@volyafilms.com, www.volyafilms.com
Levitys: SKOOP Media, sales@skoopmedia.com, skoopmedia.com

Avainsanat

seikkailu, maahanmuutto, girl power