Massivedynamic.co
Kotimaiset elokuvatLapsille 7+Lastenelokuvat

SUSIKOIRA ROI

Hiljattain uuteen kaupunkiin muuttanutta Valoa kiusataan, myös yksinäisyys vaivaa tyttöä. Tilanne muuttuu, kun hän pelastaa kuolemaan jätetyn, hylätyn susikoiran. Valo ystävystyy koiran kanssa ja antaa sille nimeksi Roi. Kun naapurin pieni poika katoaa, kaverukset ja susikoira Roi ryhtyvät ratkomaan tapausta.
---
Jorma Kurvinen kirjoitti useita Susikoira Roi -seikkailuja 1970-luvulta lähtien. Niiden pohjalta tehtiin myös suosittuja televisiosarjoja. Uusi Susikoira Roi -elokuva säilyttää koko perheen seikkailun hengen, mutta modernisoi kuviota: keskushenkilö on esimerkiksi vaihtunut pojasta tytöksi, samoin miljöö ja henkilöasetelmat ovat muuttuneet.
---
Susikoira Roin tarinankuljetus on sujuvaa ja ammattimaista. Pääosin Raahessa kuvattu elokuva hyödyntää pohjoispohjalaista paikallisväriä osaavasti.

OSTA LIPPU
Näytös

Studio su 20.11. klo 12.00 | Liput 6 e | LASTENELOKUVIEN KILPAILUN VOITTAJA

SALLITTU YLI 7-VUOTIAILLE

Suomi 2022 | 84 min
Kieli: suomi | Tekstitys: englanti

Ohjaus: Rane Tiukkanen
Käsikirjoitus: Antti Kairakari, Aleksi Puranen – Jorma Kurvisen kirjoista
Kuvaus: Ants Martin Vahur
Osissa: Elina Patrakka, Veikko Marjala, Lilli Kangas, Niilo Sämpi, Emeka Anyanwu, Aki Pelkonen, Olivia Ainali, Dennis Nylund, Elias Westerberg, Heli Haapalainen, Annika Aapalahti, Tipi
Tuotanto: Antti Kaarlela | Whatevergroup Oy, www.whatevergroup.fi; Marko Antila, Mikko Räisänen | Lucy Loves Drama, www.lucyloves.fi

Avainsanat

koirat, eläimet, rohkeus, ystävyys, kuka sen teki